XCeciliaX uit Limburg wil een date

By | november 17, 2019

Hoi hoi,  ik ben XCeciliaX uit Limburg en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb zwart haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment gehuwd, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Limburg en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: XCeciliaX
Leeftijd: 28
Lengte: 170-175
Relatiestatus: gehuwd
Cupmaat: cup B
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Limburg

Verder over mij. Het is toch even wennen om in een nieuw huis te wonen op een plek waar ik niemand ken en dan ben ik ook nog eens verlegen en maak moeilijk contact met nieuwe mensen. Wie zou mij hier wegwijs willen maken? Ik weet wel een leuke beloning!.