waterrat uit Noord-Holland wil een date

By | september 15, 2020

Hoi hoi,  ik ben waterrat uit Noord-Holland en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb bruin haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(niet samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Noord-Holland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: waterrat
Leeftijd: 29
Lengte: 165-170
Relatiestatus: relatie(niet samenwonend)
Cupmaat: cup B
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Noord-Holland

Verder over mij. Ik heb nog wel een wens, een keer samen douchen lijkt me super lekker, ik ben een echte waterrat en ik kan er zo van genieten om in het water te staan, als ik iemand weet te vinden die dat ook geweldig vind heeft me dit meer opgeleverd dan ik dacht.