Vanessaatje uit Drenthe wil een date

By | april 4, 2021

Hoi hoi,  ik ben Vanessaatje uit Drenthe en ben een vrouw van 27 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb blond haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 27 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Drenthe en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Vanessaatje
Leeftijd: 27
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup B
Kleur haar: blond
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Drenthe

Verder over mij. Na een aantal relaties gehad te hebben die op niets zijn uitgelopen ga ik het serieuzer aanpakken. Ik zoek een man die al een goede baan heeft en die weet wat er in de wereld te koop is. Ik ben niet van de jongens van mijn leeftijd. Die zijn mij toch te kinderachtig. Ik hou van discussiëren en mijn eigen mening uiten. Ik hou ervan om mijzelf te laten gelden. Ik wil een serieuze relatie met wie weet een mooie toekomst..