vanessa111 uit Noord-Brabant wil een date

By | november 30, 2019

Hoi hoi,  ik ben vanessa111 uit Noord-Brabant en ben een vrouw van 27 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb gekleurd haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 27 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Noord-Brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: vanessa111
Leeftijd: 27
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup C
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Noord-Brabant

Verder over mij. Ik heb zitten twijfelen of ik mijzelf hiervoor in zou schrijven. Zoals je kan zien, heb ik het toch gedaan.. Ik weet niet zo goed wat ik zoek, wat ik wel weet is dat het gezellig moet zijn…