Tulla uit Noord-Holland wil een date

By | juli 25, 2020

Hoi hoi,  ik ben Tulla uit Noord-Holland en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup D. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Noord-Holland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Tulla
Leeftijd: 30
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup D
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Noord-Holland

Verder over mij. Ook al zeg ik het zelf ik ben toch wel het type dat graag een beetje uitdaagt. Persoonlijk vind ik daar ook niets verkeerd aan want hoort er zeker wel bij. Hoe zou jij mij verleiden want nu word ik wel heel benieuwd..