Tjatanja uit Noord-Brabant wil een date

By | juni 12, 2020

Hoi hoi,  ik ben Tjatanja uit Noord-Brabant en ben een vrouw van 26 jaar. Ik ben 160-165cm lang, heb gekleurd haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 26 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Noord-Brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Tjatanja
Leeftijd: 26
Lengte: 160-165
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup A
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Noord-Brabant

Verder over mij. Blond, donker, het maakt mij niet uit. Zolang je maar weet wat genieten is. En dat je schoon en verzorgd bent. Iets langer dan ik ben vind ik ook wel fijn. Zin in een leuke, spannende date waarbij respect voor elkaar voorop staat? Ik ben geen preutse meid en als je lief voor mij bent, zal ik dat zeker ook voor jou zijn ;).