Thirzaheet uit Zuid-Holland wil een date

By | juli 14, 2021

Hoi hoi,  ik ben Thirzaheet uit Zuid-Holland en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 160-165cm lang, heb donkerblond haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Zuid-Holland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Thirzaheet
Leeftijd: 28
Lengte: 160-165
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup A
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Zuid-Holland

Verder over mij. Sinds de buit binnen is lijkt het of mijn vriend zijn belangstelling in mij verloren hebt. Toen we net verkering kregen deden we het wel 3x op een dag. Nu ik bij hem woon mag ik blij zijn met 1x per week. De bekende smoesjes als moe hoor ik te vaak. Ben jij iemand die niet te moe is en mij eens goed wil opgeilen. Ik wil mij zo geil worden dat mijn geilsappen over mijn benen druipen..