thalia uit Noord-Brabant wil een date

By | augustus 5, 2020

Hoi hoi,  ik ben thalia uit Noord-Brabant en ben een vrouw van 26 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb gekleurd haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 26 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Noord-Brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: thalia
Leeftijd: 26
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup B
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Noord-Brabant

Verder over mij. Er zijn mannen die er nog wel eens een probleem van maken dat ik een joint rook terwijl ik daar juist heel erg geil van kan worden. Vind jij het geen probleem dan gaan wij snel eens iets geils ondernemen!.