Temptationgirl uit Antwerpen wil een date

By | maart 1, 2020

Hoi hoi,  ik ben Temptationgirl uit Antwerpen en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 175-180cm lang, heb zwart haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Antwerpen en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Temptationgirl
Leeftijd: 30
Lengte: 175-180
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup C
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Antwerpen

Verder over mij. Wilde me inschrijven om als verleidster deel te nemen in temptation (dat programma) maar was even vergeten dat ik een relatie had haha. Misschien wil jij het wel met me naspelen en mag ik je verleiden…..