Suella uit Overijssel wil een date

By | juni 25, 2021

Hoi hoi,  ik ben Suella uit Overijssel en ben een vrouw van 27 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb bruin haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 27 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Overijssel en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Suella
Leeftijd: 27
Lengte: 165-170
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup B
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Overijssel

Verder over mij. Stoere man gezocht. Stoer en tegelijk ook attent en lief. Bestaan er zulke mannen? Die de deur voor je open houden, je in de auto helpen, je een roos geven in een restaurant en je dan thuis alle hoeken van de kamer laten zien? Als er zulke mannen zijn, hoor ik heel graag van ze!.