Stiekemedingen uit Flevoland wil een date

By | maart 31, 2020

Hoi hoi,  ik ben Stiekemedingen uit Flevoland en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb bruin haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment gehuwd, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Flevoland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Stiekemedingen
Leeftijd: 29
Lengte: 165-170
Relatiestatus: gehuwd
Cupmaat: cup B
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: blauw
Afkomst: blank
Provincie:  Flevoland

Verder over mij. Ik heb me altijd een beetje geschaamd voor mijn seksuele verlangens, ik dacht altijd dat ze te spannend en te extreem waren, maar wie weet kan ik iemand vinden die hetzelfde denkt en kunnen we er samen wat van maken..