SlankeAlie uit Luxemburg wil een date

By | juni 23, 2020

Hoi hoi,  ik ben SlankeAlie uit Luxemburg en ben een vrouw van 26 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb blond haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 26 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Luxemburg en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: SlankeAlie
Leeftijd: 26
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup C
Kleur haar: blond
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Luxemburg

Verder over mij. Romantisch, dat ben ik zeker. Het klinkt ouderwets, maar ik wil graag het hof gemaakt worden. Niet pats boem met iemand naar bed. Maar wel een beetje voorspel en uitdaging. Je mag best wel wat moeite doen voor me hoor…