Silvalia uit Utrecht wil een date

By | oktober 30, 2020

Hoi hoi,  ik ben Silvalia uit Utrecht en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 160-165cm lang, heb donkerblond haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment gehuwd, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Utrecht en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Silvalia
Leeftijd: 28
Lengte: 160-165
Relatiestatus: gehuwd
Cupmaat: cup B
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: bruin
Afkomst: getint
Provincie:  Utrecht

Verder over mij. Ik heb de looks, maat toch krijg ik geen aandacht van mijn man. Ik heb echt geen idee wat er met hem aan de hand is, en hij wil er absoluut niks over kwijt. Ik denk dat hij een affaire heeft. Nou wat hij kan, kan ik ook..