Shy_girl uit Drenthe wil een date

By | juni 3, 2021

Hoi hoi,  ik ben Shy_girl uit Drenthe en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb zwart haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Drenthe en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Shy_girl
Leeftijd: 28
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup C
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: blauw
Afkomst: blank
Provincie:  Drenthe

Verder over mij. In het verleden heb ik veel pech gehad wat betreft relaties, ik zit nu ook in een relatie die meer als een “broer-zus” relatie aanvoelt. Het liefst wil ik dan ook lekker buiten de deur snoepen en goed verwend worden, zodat ik weer voel dat ik leef..