shenny uit Noord-Holland wil een date

By | oktober 16, 2020

Hoi hoi,  ik ben shenny uit Noord-Holland en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb zwart haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment gehuwd, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Noord-Holland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: shenny
Leeftijd: 30
Lengte: 170-175
Relatiestatus: gehuwd
Cupmaat: cup B
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Afkomst: getint
Provincie:  Noord-Holland

Verder over mij. Ben sindskort met mijn man naar noord holland vertrokken vanwege zijn werk, nu verveel ik mij dood hier en wil ik nieuwe mensen leren kennen die mij weg wijs kunnen maken. Als beloning heb ik wel iets lekkers in de aanbieding.