ShellyXoXo uit Antwerpen wil een date

By | maart 19, 2021

Hoi hoi,  ik ben ShellyXoXo uit Antwerpen en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb gekleurd haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Antwerpen en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: ShellyXoXo
Leeftijd: 29
Lengte: 165-170
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup B
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Antwerpen

Verder over mij. Zit momenteel wel in een relatie dus we moeten discreet zijn. Ben op zoek naar iemand die mij kan handelen:) Heb jij zin in een lekkere date en misschien wel voor vaker? Niet lullen maar gaatjes vullen? Dan hoop ik je snel te horen..