Shell uit Noord-Brabant wil een date

By | november 18, 2019

Hoi hoi,  ik ben Shell uit Noord-Brabant en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb bruin haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Noord-Brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Shell
Leeftijd: 29
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup B
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Noord-Brabant

Verder over mij. Een beetje experimenteren is wel lekker hoor. Soms doe ik het met vrouwen. Ik ben niet lesbisch, maar als ik geil ben, doe ik alles en vind ik vrouwen ook geil. Maar mannen zijn nog lekkerder! Omdat ze hun stijve paal zo lekker in je kunnen stoten, zo’n lekker gevoel! Zou jij me dat lekkere gevoel kunnen geven?.