sassieh uit Flevoland wil een date

By | juli 16, 2019

Hoi hoi,  ik ben sassieh uit Flevoland en ben een vrouw van 27 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb blond haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 27 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Flevoland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: sassieh
Leeftijd: 27
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup B
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Flevoland

Verder over mij. Ik ben al even gebonden en ben dat nu wel beu, het is zo oersaai. Ik val op iets wat oudere mannen en leeftijd is voor mij maar een getal dus daar kijk ik niet naar. Ik ben op zoek naar een lieve man die met mij leuke dingen wil doen in het leven en wat genieten..