sannah333 uit Gelderland wil een date

By | juni 5, 2021

Hoi hoi,  ik ben sannah333 uit Gelderland en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 175-180cm lang, heb bruin haar en cup D. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Gelderland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: sannah333
Leeftijd: 28
Lengte: 175-180
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup D
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Gelderland

Verder over mij. Ik denk dat ik nog nooit echt een leuk vriendje heb gehad, Ik kom altijd sukkels tegen die echt maar aan 1 ding denken, en dat hoef ik hier natuurlijk niet neer te zetten wat dat is. Ik zoek echte passie en echte liefde.. Samen een toekomst kunnen opbouwen, dat is toch het fijnste wat er is?.