Roodkapjes uit Groningen wil een date

By | oktober 20, 2020

Hoi hoi,  ik ben Roodkapjes uit Groningen en ben een vrouw van 27 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb zwart haar en cup D. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 27 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Groningen en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Roodkapjes
Leeftijd: 27
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup D
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Afkomst: getint
Provincie:  Groningen

Verder over mij. Schoonmaken en het huishouden doe ik elke dag maar in het leven is er veel meer dan dat. Met elkaar praten, eens op stap gaan en leuke dingen doen samen. Dat mis ik wel in mijn leven en nu hoop ik hier iemand te vinden die dingen wil ontdekken en met mij op stap wil gaan!.