roodismooi uit Friesland wil een date

By | november 6, 2020

Hoi hoi,  ik ben roodismooi uit Friesland en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb rood haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Friesland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: roodismooi
Leeftijd: 30
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup C
Kleur haar: rood
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Friesland

Verder over mij. Hallo, ik ben Irma en langs deze weg op zoek naar jou. Ik wil meteen eerlijk zijn, ik heb een vriend, maar die hoeft dit niet te weten. Hoor ik wat van jou. Alvast een dikke kus. Irma..