Riki007 uit Zuid-Holland wil een date

By | oktober 6, 2020

Hoi hoi,  ik ben Riki007 uit Zuid-Holland en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Zuid-Holland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Riki007
Leeftijd: 28
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup A
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Zuid-Holland

Verder over mij. Ben jij er wel voor mij? Op alle gebieden, maar vooral op het gebied van seks. Als dat goed zit, komt de rest ook vanzelf wel en dan kan ik mijn frustraties misschien eindelijk eens laten varen..