Patriciaxoxo uit Vlaams-Limburg wil een date

By | maart 23, 2021

Hoi hoi,  ik ben Patriciaxoxo uit Vlaams-Limburg en ben een vrouw van 26 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb gekleurd haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 26 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Vlaams-Limburg en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Patriciaxoxo
Leeftijd: 26
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup A
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Vlaams-Limburg

Verder over mij. Daar sta ik dan eindelijk. Heerlijk vond ik het om de foto’s van mezelf te maken. En te poseren. En nu komt het, ik zou echt graag een keer een model hebben om spannende foto’s mee te maken.. Bied jij je aan?.