Parel22 uit Oost-vlaanderen wil een date

By | augustus 14, 2019

Hoi hoi,  ik ben Parel22 uit Oost-vlaanderen en ben een vrouw van 26 jaar. Ik ben 175-180cm lang, heb donkerblond haar en cup D. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 26 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Oost-vlaanderen en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Parel22
Leeftijd: 26
Lengte: 175-180
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup D
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Oost-vlaanderen

Verder over mij. Hallo! Wat leuk dat jij mijn profiel bekijkt. Ik hoop dat ik je een beetje beval? En waar ik nog meer op hoop is dat jij en ik dezelfde hobby hebben. Fotograferen en video’s maken, dat is wat ik heel graag doe. Maar ik zoek nog een naaktmodel. Misschien wil jij wel in mijn video figureren?.