Oele_wapper uit West-vlaanderen wil een date

By | december 22, 2020

Hoi hoi,  ik ben Oele_wapper uit West-vlaanderen en ben een vrouw van 27 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb donkerblond haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 27 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit West-vlaanderen en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Oele_wapper
Leeftijd: 27
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup A
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: blauw
Afkomst: blank
Provincie:  West-vlaanderen

Verder over mij. Ik ben een spontane, ietwat gekke meid die wel van een feestje houdt. Graag zou ik dan ook een man willen ontmoeten die ook wel weet wat een feestje inhoudt en dat niet alleen op de dansvloer hoor..