Norina uit Utrecht wil een date

By | juni 3, 2021

Hoi hoi,  ik ben Norina uit Utrecht en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb gekleurd haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment gehuwd, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Utrecht en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Norina
Leeftijd: 29
Lengte: 170-175
Relatiestatus: gehuwd
Cupmaat: cup B
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Utrecht

Verder over mij. Kwaad is mijn vent omdat ik mijn haren heb verpest. De kapper kan doen wat die wilt, maar helaas krijg ik de kleur er niet uit. Ik zal moeten wachten tot het eruit is gegroeid. Tot die tijd wilt mijn man mij met geen vinger aanraken. Ik ga niet met een blauwe smurf naar bed zegt die. Nou zei ik dan zoek ik wel een ander die wel met een blauwe smurf naar bed wil. Je doet je best maar was zijn antwoord en mijn best doe ik zeker. Wie wilt een blauwe smurf hihi..