Noelle123 uit Flevoland wil een date

By | februari 23, 2021

Hoi hoi,  ik ben Noelle123 uit Flevoland en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb zwart haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Flevoland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Noelle123
Leeftijd: 28
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup B
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Flevoland

Verder over mij. Single hoeft niet te zeggen dat je nooit eens een spannend avontuurtje beleefd. Want ik heb dat regelmatig en ik ben dan nu ook op zoek naar een man die daar ook wel voor te vinden is. Het liefst zou ik dan ook iemand willen leren kennen die net als ik wel in is voor een lekker lang voorspel en daar graag lekker de tijd voor wil nemen..