NinaFB uit Waals-Brabant wil een date

By | augustus 7, 2019

Hoi hoi,  ik ben NinaFB uit Waals-Brabant en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb blond haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Waals-Brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: NinaFB
Leeftijd: 30
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup C
Kleur haar: blond
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Waals-Brabant

Verder over mij. Net over de grens met Vlaams brabant dus nog altijd vlaams sprekend. Ik zoek gewoon een heerlijke man die het durft om in de ondergrondse garage een paar standjes te beleven. Ik hou van zulke plekken. Wil jij die met mij zoeken ontdekken en inwijden?.