NicolettaW uit Utrecht wil een date

By | november 3, 2020

Hoi hoi,  ik ben NicolettaW uit Utrecht en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb blond haar en cup D. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment gehuwd, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Utrecht en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: NicolettaW
Leeftijd: 28
Lengte: 170-175
Relatiestatus: gehuwd
Cupmaat: cup D
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Utrecht

Verder over mij. Hallo mannen, ik ben een getrouwde vrouw die een beetje vast zit in standaard seks. Mijn man wil geen dingen meer afwisselen en wil alleen nog maar een standje. Ik heb het daar echt even mee gehad en wil dan ook graag weer een beetje meer afwisseling in mijn seksleven..