MyBodyissexyLynn uit Antwerpen wil een date

By | december 5, 2019

Hoi hoi,  ik ben MyBodyissexyLynn uit Antwerpen en ben een vrouw van 26 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup D. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 26 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Antwerpen en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: MyBodyissexyLynn
Leeftijd: 26
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup D
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Antwerpen

Verder over mij. Toegegeven ik heb een heerlijk lekkere D cup en op mijn tieten ga jij vast en zeker geilen als ik jou ga ontmoeten! Je krijgt immers niet elke dag zulk vlees voor je neus aangeboden! ik wil dat jij me bij mijn tieten gaat nemen wanneer ik aan je pik ga zuigen, heel stevig laten merken dat je mijn lichaam zalig vindt! Je mag klaarkomen en heerlijk je pik gebruiken om je zaad lekker te gaan opensmeren! Ik geef mijzelf over om mij te laten gidsen doorheen jouw stoutste dromen!.