Monkeys uit Gelderland wil een date

By | februari 28, 2020

Hoi hoi,  ik ben Monkeys uit Gelderland en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb zwart haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Gelderland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Monkeys
Leeftijd: 29
Lengte: 165-170
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup C
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Gelderland

Verder over mij. Waarom ik ooit verliefd geworden ben op mijn vriend begrijp ik zelf nog niet. Wij zijn tegenpolen en dat werkt niet altijd. Ik heb eigenlijk best wel nood aan aandacht en daarom waag ik het hier maar want naar het schijnt zijn hier wel heel leuke mannen..