miekefieke uit Groningen wil een date

By | juli 29, 2020

Hoi hoi,  ik ben miekefieke uit Groningen en ben een vrouw van 27 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb zwart haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 27 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Groningen en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: miekefieke
Leeftijd: 27
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup C
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Groningen

Verder over mij. Ik ben gek op standje 69.. Ik kan daar zo opgewonden van raken… Mijn vriend is alleen geen fan van orale sex. (Ja raar he.) Ik moet dus al jaren iets missen wat ik eigenlijk heel lekker vind. Ik zoek iemand die discreet kan zijn, en het lekker vind om af en toe eens lekker oraal los te gaan op elkaar.. Ik zal je alvast een geheimpje verklappen, hij kan heel diep gaan…..