Merelo uit Noord-Holland wil een date

By | oktober 19, 2020

Hoi hoi,  ik ben Merelo uit Noord-Holland en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb zwart haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Noord-Holland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Merelo
Leeftijd: 30
Lengte: 165-170
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup C
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Afkomst: getint
Provincie:  Noord-Holland

Verder over mij. Ik mag soms ook eens ondeugend zijn en dat doe ik al door hier te zijn. Lekker spannend en vertellen wat ik zou willen. Ik kan het je in je oor fluisteren maar dan zal je toch eerst een berichtje moeten sturen..