Melita uit Gelderland wil een date

By | juli 10, 2021

Hoi hoi,  ik ben Melita uit Gelderland en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 160-165cm lang, heb blond haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Gelderland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Melita
Leeftijd: 29
Lengte: 160-165
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup C
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Afkomst: blank
Provincie:  Gelderland

Verder over mij. Ik ben een verlegen meid die zich snel in een hoekje laat drukken. Dat doet mijn vriendje ook met mij en met zijn vrienden negeert hij mij zelfs. Mijn verlegenheid wil ik vanaf. Hoe dat kan weet ik niet, maar wie weet door wat meer spanning dat ik mij open kan stellen. Seksspanning wil ik..