Marthesweety uit Waals-Brabant wil een date

By | juli 24, 2020

Hoi hoi,  ik ben Marthesweety uit Waals-Brabant en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 175-180cm lang, heb bruin haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Waals-Brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Marthesweety
Leeftijd: 28
Lengte: 175-180
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup B
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Waals-Brabant

Verder over mij. Ik ben na mijn jeugdliefde te verliezen, bang geworden om opnieuw verliefd te worden en ik weet dat het misschien stom is maar ik vind dat liefdesverdriet heel veel pijn doet! Daarom dat ik al een aantal jaar als single door het leven ga! Ik vind het best leuk om geen relatie te hebben maar langs de andere kant is het ook misschien tijd om opnieuw mijn hart open te zetten en de liefde van een eerlijke man te mogen ontvangen! Voor ik het goed en wel besef ben ik straks oud en versleten en nog steeds single en dat wil ik helemaal niet hoor!.