Maike000 uit Overijssel wil een date

By | juni 9, 2020

Hoi hoi,  ik ben Maike000 uit Overijssel en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb bruin haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Overijssel en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Maike000
Leeftijd: 30
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup B
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Overijssel

Verder over mij. Ik ben een jonge student, heb een druk leventje. Daarnaast werk ik ook nog ernaast, dus ja.. niet veel tijd om nieuwe mensen te ontmoeten aangezien ik niet zoveel tijd om uit te gaan. Vandaar dat ik hier maar een profiel heb aangemaakt, heb er wel zin in om goed verwend te worden. Is al een tijdje geleden, dus kom maar op!.