Luckymes uit Gelderland wil een date

By | mei 9, 2021

Hoi hoi,  ik ben Luckymes uit Gelderland en ben een vrouw van 26 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 26 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Gelderland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Luckymes
Leeftijd: 26
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup A
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: blauw
Afkomst: blank
Provincie:  Gelderland

Verder over mij. Hoi leuke mannen, mijn vriendinnen hebben mij overtuigd om mij hier aan te melden. Het schijnt dat hier best wel leuke mannen zitten. Zelf ben ik heel lief, teder, iemand die altijd lacht maar wel een man mis. Sommige avonden voel ik mij heel eenzaam en zou het fijn vinden deze te kunnen delen met een lieve man..