Louisea uit Noord-Holland wil een date

By | februari 13, 2021

Hoi hoi,  ik ben Louisea uit Noord-Holland en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb blond haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Noord-Holland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Louisea
Leeftijd: 29
Lengte: 165-170
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup C
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Afkomst: blank
Provincie:  Noord-Holland

Verder over mij. Waarom zou ik geen lieve leuke man kunnen leren kennen ook al woon ik samen met mijn vriend. Hij is lief en teder maar ik ben iemand die toch iets meer aandacht zou nodig hebben. Een leuke man die gezellige momenten met mij wil en kan delen zou toch wel heel fijn zijn. Voel jij je al geroepen!.