lotjelust22 uit Utrecht wil een date

By | mei 16, 2021

Hoi hoi,  ik ben lotjelust22 uit Utrecht en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Utrecht en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: lotjelust22
Leeftijd: 30
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup C
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Utrecht

Verder over mij. He hallo mannen, Ik ben al bezet. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik geen trek meer heb in een lekker hapje 😉 ! Ik moet dit natuurlijk wel discreet doen, dus heb je intresse.. mondje dicht.. xx.