Lore uit Overijssel wil een date

By | mei 25, 2021

Hoi hoi,  ik ben Lore uit Overijssel en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Overijssel en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Lore
Leeftijd: 29
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup C
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Overijssel

Verder over mij. Hallo leuke mannen, mijn naam is Lore en zoals je kan zien ben ik zeker niet de knapste en ook niet de magerste. Veel mannen knappen op mij af en weet niet waarom. Zelf ben ik iemand zorgzaam en heel lief dus ik hoop dan ook dat er toch iemand is die mij ziet zitten!.