Lonely_prinses uit Flevoland wil een date

By | april 24, 2021

Hoi hoi,  ik ben Lonely_prinses uit Flevoland en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 160-165cm lang, heb blond haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Flevoland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Lonely_prinses
Leeftijd: 29
Lengte: 160-165
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup A
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Afkomst: blank
Provincie:  Flevoland

Verder over mij. Ik ben echt zo klaar met het alleen zijn, en ik ga het helemaal anders aanpakken. Ik ben heus niet op zoek naar een prins op het witte paard, maar een leuke jongen of man zou toch wel erg leuk zijn. Niet alleen als friends with benefits (is wel eerst een mogelijkheid), maar uiteindelijk voor meer, volg je mij nog? Ga je er met mij voor:? Of moet ik toch maar een wit paard zoeken en de prinses op het witte paard gaan zijn?.