Loisee uit Noord-Brabant wil een date

By | april 4, 2021

Hoi hoi,  ik ben Loisee uit Noord-Brabant en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 175-180cm lang, heb zwart haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Noord-Brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Loisee
Leeftijd: 30
Lengte: 175-180
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup C
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Afkomst: getint
Provincie:  Noord-Brabant

Verder over mij. Wie ik ben, vertel ik je persoonlijk. Spontaan open en eerlijk passen bij mij. Ik hou niet van leugens, en elkaar voor de gek houden. Ik hoop een man te vinden die het ook leuk vind dat iemand open en eerlijk is..