Lizeia uit Gelderland wil een date

By | juni 3, 2021

Hoi hoi,  ik ben Lizeia uit Gelderland en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb donkerblond haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Gelderland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Lizeia
Leeftijd: 28
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup B
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Gelderland

Verder over mij. Hoe sterk sta jij in je schoenen? Sterk genoeg om een katje als mij aan te kunnen? Ik zet wel mijn klauwen uit hoor, dus als je je thuis moet verantwoorden voor de striemen op je rug, zou ik maar een heel goede smoes bedenken, want ik ga me niet inhouden!.