Lissielis uit Drenthe wil een date

By | juli 6, 2020

Hoi hoi,  ik ben Lissielis uit Drenthe en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb gekleurd haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Drenthe en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Lissielis
Leeftijd: 30
Lengte: 165-170
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup A
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Drenthe

Verder over mij. Samenwonend, maar toch veel alleen. Hij moet veel weg voor zijn werk en dat wist ik hoor. Het maakt verder ook niet uit, maar als hij weg is, wil ik ook wel lol maken, als je begrijpt wat ik bedoel. Mijn vriend vertel ik het niet, wat niet watt wat niet deert. Kun je discreet zijn?.