Linni uit Noord-Brabant wil een date

By | december 27, 2020

Hoi hoi,  ik ben Linni uit Noord-Brabant en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb bruin haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Noord-Brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Linni
Leeftijd: 28
Lengte: 165-170
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup C
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Noord-Brabant

Verder over mij. Het avontuur lonkt altijd naar mij. Ik kan daar niets aan doen, het trekt me gewoon mee en dan kan ik geen weerstand bieden. Ik doe het wel stiekem, mijn vriend wil niet dat ik met andere mannen mee ga. Logisch ook wel, maar ik moet het gewoon doen. Mag ik met jou mee?.