Lindab uit Antwerpen wil een date

By | november 7, 2020

Hoi hoi,  ik ben Lindab uit Antwerpen en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb bruin haar en cup D. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Antwerpen en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Lindab
Leeftijd: 29
Lengte: 165-170
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup D
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Antwerpen

Verder over mij. Ik weet zelf ook dat ik niet de slankste en de knapste ben. Wat ik minder leuk vind is dat mijn vriend mij dit dikwijls ook naar mijn hoofd slingert. Voor welke man mag ik dan wel eens de sexy meid zijn en verleiden..