Linatje uit Noord-Brabant wil een date

By | november 10, 2019

Hoi hoi,  ik ben Linatje uit Noord-Brabant en ben een vrouw van 27 jaar. Ik ben 160-165cm lang, heb gekleurd haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 27 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Noord-Brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Linatje
Leeftijd: 27
Lengte: 160-165
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup B
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Noord-Brabant

Verder over mij. Hallo, mijn vriendin heeft mij overhaald om mij hier in te schrijven. Op dit vlak ben ik nog een groentje en eerlijk gezegd op andere vlakken ook. Iemand zin om mij beter te leren kennen en mij van die verlegenheid af te helpen?.