Lilly-Anne uit Luik wil een date

By | december 31, 2020

Hoi hoi,  ik ben Lilly-Anne uit Luik en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Luik en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Lilly-Anne
Leeftijd: 28
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup B
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Luik

Verder over mij. Ik ben een single meid die vrolijk door het leven gaat! Ik ben niet zo zeer op zoek naar een relatie maar ik hou wel van sex! Ik geniet van orale verwenbeurten en ik geef het ook heel graag! We kunnen vast wat voor elkaar gaan betekenen!.