LiesjeX uit Vlaams-brabant wil een date

By | november 29, 2020

Hoi hoi,  ik ben LiesjeX uit Vlaams-brabant en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb zwart haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Vlaams-brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: LiesjeX
Leeftijd: 29
Lengte: 165-170
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup B
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Vlaams-brabant

Verder over mij. Hey hallo, ik ben Lies, ik woon in Vlaams Brabant en heb een lief die niet houdt van oraal, en laat mij dat nu net heel leuk vinden. Snap je? Misschien kunnen wel elkaar eens plezieren?.