Lianne1990 uit Zuid-Holland wil een date

By | september 21, 2019

Hoi hoi,  ik ben Lianne1990 uit Zuid-Holland en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb gekleurd haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Zuid-Holland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Lianne1990
Leeftijd: 30
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup C
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: grijs
Afkomst: blank
Provincie:  Zuid-Holland

Verder over mij. ik vind het leuk om te feesten, uit eten te gaan, een filmpje te pakken maar het leukste vind ik toch echt om te shoppen!
mijn kledingkast zit vol maar heb nooit genoeg! Ik studeer nu voor secretaresse en wil na deze opleiding verder leren.
wil jij mij beter leren kennen? .